Pakoštane

U samom središtu Jadranske obale nalazi se mjesto Pakoštane, između mora i Vranskog jezera, okruženo sa četiri nacionalna parka: Kornati, Krka, Paklenica te Plitvička jezera koji mu daju izuzetnu pogodnost. Također tu su i dva parka prirode: Vransko jezero i Telaščica.

U neposrednoj blizini Pakoštana nalaze se i povijesni gradovi - Zadar i Šibenik, koje možete posjetiti i uživati u njihovoj bogatoj kulturi.

Redovite trajektne linije sa susjednom Italijom kao i izuzetno dobra prometna povezanost sa europskom cestovnom mrežom, čini ovo mjesto posebno privlačnom destinacijom.

Prekrasne pješčane plaže, skrivene uvale obližnjih otočića, kao i kristalno čisto more kod svakog gosta pobuđuju želju za lijepim i ugodnim provodom svog zasluženog odmora.

Brojne tradicionalne svečanosti, fešte na otvorenom, bogata ponuda sportskih i rekreacijskih sadržaja u turističkim mjestima ili u organizaciji mjesnih sportskih natjecanja, kao i biciklističke staze upotpunit će Vaš ugođaj boravka u ovom malom i lijepom mjestu.

Domaće specijalitete, ribe, školjke, dalmatinski pršut, maslinovo ulje kao i neizostavno dalmatinsko vino, možete okusiti u jednom od brojnih restorana koji će Vam rado pružiti gostoprimstvo.

Tradicionalna gostoljubivost mještana ostaje u svakom našem gostu u trajnom sjećanju, a mnogi od njih uvijek se vraćaju.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim uslugama ili želite rezervirati smještaj, onda nam jednostavno pošaljite mail ili nas nazovite na brojeve telefona ispod.

+385 (0)23 381 990

+385 (0)98 9555 908

dalmaturistcentar@gmail.com


Izdvojeni brodovi

QUICKSILVER ACTIV 605 OPEN
220€-260€ po danu
Mercury EFI 150 HP, four stroke
Adria 500
95€-110€ po danu
Mercury 15 HP, four stroke
ZAR 75 SUITE PLUS
/€-/€ po danu
THIS BOAT IS A STOLEN 2015. BOAT HAS NOT YET FOUND.

Pratite nas
© 2014-2024 | Dalma Turist
Izrada web stranica Fer Projekt

Kontakt
+385 (0)23 381 990
+385 (0)98 9555 908
dalmaturistcentar@gmail.com

Newsletter
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravila o privatnosti DALMA TURIST CENTAR D.T.C. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.
  Slažem se